flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

16 листопада 2011, 09:00

  16 листопада 2011 року  було проведено «День відкритих дверей»  Долинського районного суду Кіровоградської області  для  учнів старших класів  Долинської  ЗОСШ №1 Кіровоградської області.                           

                   Реєстрацію учасників було проведено  головним спеціалістом з інформаційних технологій в залі судового засідання з розгляду кримінальних справ . Учні двох класів в кількості 20- осіб , були в супроводі  вчителя .  

                  Керівником апарату  суду , учасників ознайомлено з роботою суду , що собою представляє апарат суду , порядок прийняття на роботу працівників апарату суду та вимоги до кандидатів,посадові обов’язки  працівників апарату суду, роз’яснено порядок звернення до суду.        

                 В присутності заступника керівника апарату суду  проведено огляд залів судових засідань, приміщень для розміщення конвою, та кімнати для тримання підсудних, стендів з довідковою інформацією.       

                Суддею Бондарчук Р.А. ,керівником апарату  суду та учасниками Дня відкритих дверей проведено  Круглий стіл на тему «Запитання – відповідь»    

                Найбільш цікавим питанням для учасників було , яка освіта потрібна для працівників апарату суду, та посадові обов’язки .       

              Від проведеного заходу всі отримали задоволення

фото 1

Фото 2

фото 3